Головна » 2013 » Вересень » 1 »

Ювілей Канівського природного заповідника


21:56

Ювілей Канівського природного заповідника

Канівському природному заповіднику 30 липня цього року минуло 90 років із дня заснування. Урочисте святкування ювілею відбулося 30 серпня 2013 року в залі засідань Канівського природного заповідника. Привітати заповідник зі святом завітали представники Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також гості з міста Канева, представники Канівської районної державної адміністрації, Канівської районної та міської ради, та ветерани праці заповідника.

З вітальним словом до гостей звернувся директор Канівського природного заповідника В.П. Пилипенко, згадавши непросту історію становлення заповідника, його діяльність та перспективи розвитку.

Заповідник привітав проректор з наукової роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка С.А. Вижва. Пообіцяв подальшу підтримку від керівництва університету, щодо покращення його матеріально-технічної бази, побажав щоб заповідник і надалі розвивався як природоохоронна, науково-дослідна установа.

Вітальні слова почули працівники від заступника директора ННЦ «Інститут біології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка А.В. Подобайла, а також від голови профбюро ННЦ «Інститут біології» Л.Ф. Куровської, заступника декана географічного факультету з наукової роботи О.Г. Ободовського. Для них заповідник – значна частина життя, адже щороку влітку вони приїжджають сюди для проведення навчальної практики.

Міцні, дружні та робочі стосунки підтримує Канівський природний заповідник з міською та районною владою. Дуже приємно було почути вітальні слова від заступника міського голови з гуманітарних питань В.М. Чиж, голови районної ради М.А. Бали, заступника голови РДА А.А. Дурицького.

Теплими та щирими були привітання завідуючої відділом охорони пам’яток Шевченківського національного заповідника В.В. Дзими. Вже 90 років крокують два заповідники пліч-о-пліч.

Хочеться висловити подяку за привітання та підтримку ТОВ «Національна горілчана компанія», яка виявила бажання співпрацювати з Канівським природним заповідником у сфері охорони та відтворення навколишнього природного середовища.

На урочистому засіданні було вручено подяки ветеранам праці, що не одне десятиліття невтомно працювали на розвиток та благо заповідника.
Після урочистого засідання, в оновленій їдальні заповідника, відбувся святковий обід.

Ювілей Канівського природного заповідника

Ювілей Канівського природного заповідника

Ювілей Канівського природного заповідника

Ювілей Канівського природного заповідника

Ювілей Канівського природного заповідника

Ювілей Канівського природного заповідника

Ювілей Канівського природного заповідника

Ювілей Канівського природного заповідника

Підготувала:
О.О. Гордієнко      

Фото:
М.М. Борисенко

Канівський природний заповідник
Категорія: ювілей | Переглядів: 1615 | Додав: kanivbiosfera | Теги: Ювілей Канівського природного запов, Kaniv Nature Reserve
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа