Головна » 2013 » Листопад » 5 »

Приїзд делегації з Алжиру до Канівського природного заповідника


19:59

Приїзд делегації з Алжиру до Канівського природного заповідника

Київський національний університет імені Тараса Шевченка співпрацює з багатьма провідними вузами світу. Одним з таких вузів є Університет імені братів Ахмеда і Башира Ментурі в місті Константина, що в Алжирі. В рамках співпраці здійснюється обмін науковим та педагогічним досвідом, ведеться активна науково-дослідна робота.

Як відомо Канівський природний заповідник є природоохоронним та науково-дослідним підрозділом ННЦ "Інститут біології” Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також базою для проведення навчальних практик студентів університету, де майбутні наукові кадри вчаться поєднувати теоретичні знання з практикою.

26.10.2013р. відбувся дружній візит декана біологічного факультету університету Константини та його колеги до Канівського природного заповідника. Делегацію цікавили умови проведення практики для своїх студентів. Шановні гості переглянули презентацію про заповідник, яку підготували науковці. Оглянули адміністративні та учбові приміщення, музей природи, побували на заплавних островах Круглик та Шелестів.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю Канівського природного заповідника Київського національного університету імені Тараса Шевченка з біологічним факультетом Університету імені братів Ахмеда і Башира Ментурі. Це значно підніме престиж заповідника та університету не тільки в Україні, а і за її межами.

Адміністрація Канівського природного заповідника.

Категорія: обмін досвідом | Переглядів: 1806 | Додав: kanivbiosfera | Теги: Алжир, Kaniv Nature Reserve, науковий та педагогічний досвід, співпраця, Канівський природний заповідник, науково-дослідна робота, обмін досвідом
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа