Головна » 2014 » Червень » 12 » Спростування неправдивої інформації, що з'явились у ЗМІ
17:54
Спростування неправдивої інформації, що з'явились у ЗМІ

Спростування неправдивої інформації, що з'явились у ЗМІ, про проходження студентами ННЦ «Інститут біології» практики в Канівському природному заповіднику.

Студенти та працівники Навчально-наукового центру «Інститут біології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка обурені недостовірною інформацією, що з`явилась в ефірі ТСН на каналі 1+1 та сьогодні поширюється в ЗМІ, про перебіг подій під час проходження навчальної практики на базі Канівського природного заповідника.

Згідно навчального плану відповідно до наказу по Університету 180 студентів 1-2 курсів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання ННЦ «Інститут біології» традиційно проходять навчальну практику на базі Канівського природного заповідника. Цього року вона відбувається в період з 1 по 30 червня 2014 року. З 1 по 10 червня 2014 року було зафіксовано 18 звернень зі скаргами на погане самопочуття, що проявлялось у підвищенні температури тіла, біллю в горлі та загальною слабкістю. Одного студента на його прохання було одразу госпіталізовано до центральної міської лікарні міста Канева, де йому був встановлений діагноз – ангіна. Студентам, які мали погане самопочуття, одразу було запропоновано та надано можливість відправлення до міста Києва. Крім того, згідно наказу про проходження практики на весь термін до заповідника було відряджено кваліфікованого медичного працівника, який невідкладно в разі виникнення першої потреби надає медичну допомогу та направляє до медичних закладів для консультацій, встановлення діагнозу та госпіталізації студентів, які захворіли.

Студентсько-педагогічний колектив ННЦ «Інститут біології» залишає за собою право звернутись зі скаргою на недостовірну інформацію до Комісії з журналістської етики.


З повагою, студентсько-педагогічний колектив ННЦ «Інституту біології»

Спростування неправдивої інформації, mo з'явились у ЗМІ, про проходження студентами ННЦ «Інститут біології» практики в Канівському природному заповіднику.

Категорія: спростування неправдивої інформації | Переглядів: 1090 | Додав: kanivbiosfera | Теги: Загадочная болезнь, антивірусні пігулки, Канівський природний заповідник, студенти-біологи, отруєння, отруєння студентів в Канівському за
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа