Головна » 2014 » Грудень » 22 »

Не рубай ялинку!


19:58

Не рубай ялинку!

За вікном зима! Наближаютьсчя новорічні свята, а разом з ними - гарний настрій, час, із задоволенням проведений в колі родини й друзів, а також безліч подарунків і сюрпризів під ялиночкою. Але чи варто поєднувати нашу радість з нищенням природи? Звісно НІ! Ялинка має залишатися в лісі! Це краса! Це житло для тварин! Це зелені легені планети! А створити новорічний настрій нам допоможуть ялинкові букети та сувеніри, зроблені власноруч з різни матеріалів.
Для сприяння збереженню хвойних насаджень в період підготовки до Новорічних та Різдвяних свят, працівники заповідника провели екологічну акцію «Не рубай ялинку!». В її організації допомогли Центр культури та мистецтв, міський та районний відділи освіти. В акції взяли участь діти зі шкіл та дошкільнята. Вони проявили свої творчі здібності у виготовленні креативних, цікавих аналогів новорічних ялинок, оберегів, букетів, прикрас, а також створенні малюнків, написанні віршів.
Цієї суботи 20 грудня відбулося урочисте відкриття виставки всіх цих робіт в Центрі культури та мистецтв. Усі присутні були зачаровані винахідливістю конкурсантів. Їх вразила та різноманітність ялинок та ялинкових прикрас: і з газетного, кольорового паперу, з макаронів, з «дощику», з лісових горіхів, шишок, бісеру, ниток, жолудів, цукерок та ін. Для гостей виставки виступили юні музиканти з Дитячої школи мистецтв та дебютували артисти з театральної студії «Фенікс». А потім відбулося нагородження переможців. Грамоти та подарунки отримали Ерік Попов «Кондитерська композиція», Вікторія Ракоїд з композицією «Казкова ялиночка», Назарій Малашенко «Ялинка з макаронів», Владислав Святелик «Ялинка», Олександр Цвіліховський «Новорічна картина», Діана Литвин «Цукеркова ялинка», Олена Червинська «Ялиночка-україночка».
Також учні підготували листи та вітання з Новим роком бійцям, що знаходяться в зоні АТО. Ці листи поїдуть до них 28 грудня.

Поспішайте відвідати виставку! До Нового року залишилося мало часу! Сподіваємось, що дитячі твори дадуть вам не тільки естетичне задоволення, але й збережуть багато хвойних дерев!

Адміністрація Канівського природного заповідника

Категорія: екологічна акція | Переглядів: 990 | Додав: kanivbiosfera | Теги: лісова красуня, Kaniv Nature Reserve, Не рубай ялинку!, Канівський природний заповідник, акція
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа