Головна » 2016 » Липень » 12 » Берег Дніпра від приплаву «Тарасова гора» до села Пекарі – чистий!
18:48
Берег Дніпра від приплаву «Тарасова гора» до села Пекарі – чистий!

Цього року, 8 липня, активісти серед студентської молоді та викладачі  Навчально-наукового центру «Інституту біології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які приїхали в  Канівський природний заповідник  на практику , взяли участь в акції «Чистий берег». Організаторами акції, а також учасниками, стали працівники сектора екологічної просвіти навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника.

На узбіччі дороги та береговій лінії Дніпра, від села Пекарі до приплаву «Тарасова Гора» учасники зібрали 12 мішків зі сміттям. Це були переважно пластикові та скляні пляшки, поліетиленові пакети, недопалки від цигарок. Нажаль, в порівнянні з минулими роками сміття на березі не меншає. Найбільша його кількість зосереджена в місцях, де відпочивають люди. Обурює з якою неповагою окремі громадяни ставляться до природи! Невже так тяжко прибрати за собою і відвезти сміття?

Якщо ви за те, щоб наше середовище було здоровим і чистим, не смітіть! Бережіть природу!

Берег Дніпра від приплаву «Тарасова гора» до села Пекарі – чистий!Берег Дніпра від приплаву «Тарасова гора» до села Пекарі – чистий!Берег Дніпра від приплаву «Тарасова гора» до села Пекарі – чистий!Берег Дніпра від приплаву «Тарасова гора» до села Пекарі – чистий!

Категорія: екологічна акція | Переглядів: 913 | Додав: kanivbiosfera | Теги: Берег Дніпра, чистий берег
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа