Головна » 2016 » Вересень » 20 » Відкрий для себе «скарби» природи.
07:15
Відкрий для себе «скарби» природи.

Цього року 938-й День народження Канева. Святкування розпочалися 17 вересня на набережній р. Дніпро. Осіння погода подарувала всім гарний настрій та натхнення. Для місцевих жителів та гостей презентували свої досягнення спортивні, творчі та художні колективи.

Співробітники Канівського природного заповідника долучилися до святкування. Запрошували всіх приєднатися до пізнання «скарбниці» природи та оглянути виставку фотографій. Діти та дорослі брали участь у вікторинах: «У зеленій аптеці» - назвали лікарські рослини, які були їм представленні, «Що покласти у кошик», «Знайди пару» - добрати до гілки дерева - плід, «Чи знаєш ти рідну природу». Малеча з пуху рогозу робила аплікації, з кольорового піску малювала пейзажі на папері. Власноруч, з природних матеріалів, створювали рамки, прикраси на стіну, бутоньєрки та прикраси на волосся, а  з тканини та ниток робили мартінки. Великий усіх мав майстер-клас по виготовленню екоручок з бузини, адже їх робити просто та швидко.

 Переможці вкторин  та учасники майстер класів на згадку отримували емблему заповідника з синьо-жовтою стрічкою, власні витвори та повітряну кульку.

Відкрий для себе «скарби» природи.Відкрий для себе «скарби» природи.Відкрий для себе «скарби» природи.Відкрий для себе «скарби» природи.Відкрий для себе «скарби» природи.Відкрий для себе «скарби» природи.Відкрий для себе «скарби» природи.Відкрий для себе «скарби» природи.

Категорія: екологічна акція | Переглядів: 725 | Додав: kanivbiosfera | Теги: «скарби» природи, екологічна акція, день Канева
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа