Головна » 2016 » Жовтень » 6 » Комплексна еколого-краєзнавча експедиція та наради-навчання на садибі заповідника
10:19
Комплексна еколого-краєзнавча експедиція та наради-навчання на садибі заповідника

Вже не один рік поспіль Канівський природний заповідник співпрацює з комунальним закладом освіти Дніпропетровської області «Обласним еколого-натуралістичним центром дітей та учнівської молоді». Вихованці та педагоги позашкільних еколого-натуралістичних закладів освіти прибули до заповідника з метою ознайомлення з заповідними територіями Черкащини. Їх експедиція тривала з 27 по 30 вересня.

З вітальними словами до учасників краєзнавчої експедиції звернувся директор заповідника – Пилипенко В.П., побажав їм здоров’я, натхнення та нових здобутків у пізнанні дикої природи. В свою чергу, вихованці еколого-натуралістичного центру творчо підійшли до привітання працівників заповідника і підготували вірш-привітання та вручили подяку за співпрацю.

Після цього, вони прослухали цікаві та пізнавальні лекції від науковців Канівського природного заповідника та побували на оглядових екскурсіях по музею природи заповідника та по музею Тараса Шевченка. Пройшли екологічним маршрутом «Велике Скіфське городище». Ознайомилися з новими та рідкісними видами рослин на заповідних Зміїних островах. На дамбі Канівської Гідроелектростанції помилувалися краєвидами водосховища з прилеглими горбистими берегами.

Під час еколого-краєзнавчої експедиції та наради-навчання учасники дізналися більше про заповідні природні об’єкти, закономірності розвитку та функціонування біологічних систем та правила поведінки у навколишньому середовищі. Поглибили і розширили знання про явища і закони природи та шляхи збереження природних комплексів. 

еколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиціяеколого-краєзнавча експедиція

Категорія: екологічна просвіта | Переглядів: 1035 | Додав: kanivbiosfera | Теги: Канівський природний заповідник, еколого-краєзнавча експедиція, наради-навчання
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа