Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Засідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста Канева
12:31
Засідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста Канева

07 жовтня на садибі Канівського природного заповідника відбулося інтегроване засідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста Канева. Організаторами засідання були вчителі Канівської санаторної школи-інтернату Шевченко Л.П. та Криволап Л.П..

На думку вчителів, любов до Батьківщини і рідної мови, народних традицій та культури, починається з любові до рідного краю. Саме тому, засідання вони провели у формі літературно-краєзнавчого квесту за участю науковців Канівського природного та Шевченківського національного заповідників.

Маршрутом мо Екологічній стежці провів Шевчик В.Л.- старший науковий співробітник, кандидат біологічних наук. По закінченню, презентував Червону книгу України.
Вже на першій зупинці «Краєзнавчій» Петриченко О.Д. - заступник директора з природоохоронної роботи, занурив педагогів у історичне минуле нашого краю.
Зупинку «Скіфську» представила Яблоновська -Грищенко Є.Д. - науковий співробітник, кандидат біологічних наук, на якій поєдналися археологічні дослідження і літературні твори Бориса Мозолевського.
На «Літературній» зупинці Миколенко Л.В. – старший науковий співробітник ШНЗ, переконала присутніх у необхідності пізнання краси рідного краю, зачитала уривки творів Т.Г.Шевченка.
Своїм досвідом роботи з використання краєзнавчого матеріалу на уроках обмінялися Шевченко Л.П. - старший учитель української мови і літератури, та «Виховання ціннісного ставлення до природи через метод проекту» Криволап Л.П. – учитель-методист хімії і біології.
Дуже цікавим і пізнавальним було засідання методичного об’єднання вчителів, з якого кожен учасник взяв собі щось нове на замітку.

Засідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста КаневаЗасідання методичного об’єднання вчителів української мови і літератури міста Канева

Переглядів: 628 | Додав: kanivbiosfera | Теги: українська мова, засідання, методичне об’єднання вчителів, украънська література
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа