Головна » 2017 » Березень » 23 » Всеукраїнська акція «Посади дерево миру»
16:34
Всеукраїнська акція «Посади дерево миру»

22 березня з ініціативи  Канівського природного заповідника та за сприяння Канівської міської ради було організовано та проведено акцію із висадження зелених насаджень на одній із вулиць міста.  

Висадку дерев  липи серцелистої  провели в рамках Всеукраїнської акції «Посади дерево миру», яка була започаткована у листопаді 2016 року  за ініціативи Міністерства екології та природних ресурсів України та Української греко-католицької церкви.  Акція покликана привернути увагу до питань бережливого ставлення до природного середовища, прагнення берегти рідну природу, країну.

Під час акції по вулиці Шевченка — від центру міста до загальноосвітньої школи №6 висадили  молоді саджанці липи серцелистої,  їх садили на місцях, де старі дерева липи загинули. Таким чином зусиллями працівників Канівського природного заповідника було проведено  реконструкцію липової алеї на цій вулиці.

Працівники Канівського природного заповідника  планують доглядати саджанці щоб вони не загинули, а також сподіваються, що жителі міста не будуть пошкоджувати деревця, ламати, викопувати , чи якимось іншим чином завдавати їм шкоди. Також сподіваються на підтримку міської ради та міських комунальних служб спрямовану на догляд за висадженими деревами .

Всеукраїнська акція «Посади дерево миру»Всеукраїнська акція «Посади дерево миру»Всеукраїнська акція «Посади дерево миру»Всеукраїнська акція «Посади дерево миру»Всеукраїнська акція «Посади дерево миру»Всеукраїнська акція «Посади дерево миру»Всеукраїнська акція «Посади дерево миру»

Переглядів: 800 | Додав: kanivbiosfera | Теги: Канівський природний заповідник, посади дерево, Всеукраїнська акція
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа