Головна » 2017 » Травень » 23 » Юннати з Дніпропетровської області побували на Канівщині.
13:49
Юннати з Дніпропетровської області побували на Канівщині.

Цього року, з 15 по 19 травня, до Канівського природного заповідника завітали вихованці та педагоги комунального закладу освіти обласного еколого-натуралістичного центру дітей та учнівської молоді (КЗО «ОЄНЦДУМ»). КЗО «ОЄНЦДУМ» — позашкільний заклад, координатор природоохоронної, екологічної дослідницької робіт з учнями в області. 
Вже декілька років поспіль з Дніпропетровщини на Канівщину приїжджає талановита молодь, що виявляє інтерес до екології та біології — це переможці різноманітних природоохоронних проектів, конкурсів. Працівники, наукові співробітники Канівського природного заповідника провели для них еколого-освітні, еколого-краєзнавчі екскурсії стежками заповідника у лісовому масиві на Канівських пагорбах та на Зміїних островах. Учні прослухали цікаві лекції, переглянули фільми про життя та поведінку тварин у природі. 
На метеомайданчику, що розташований на садибі заповідника, діти ознайомилися з приладами для спостереження за метеорологічними явищами: швидкістю та напрямком вітру, хмарністю, температурою повітря, атмосферним тиском тощо.  
Під час експедиції до Канева  вони відвідали міські музеї, дізналися про історію древнього міста. Піднялися до могили Кобзаря на Чернечій горі. 
Діти отримали масу задоволення, вражень та нових знань від екологічної експедиції до Канівського природного заповідника.
Юннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на КанівщиніЮннати з Дніпропетровської області побували на Канівщині

Категорія: екологічна просвіта | Переглядів: 1093 | Додав: kanivbiosfera | Теги: Канівський природний заповідник, учні, Дніпро, Дніпропетровськ, КЗО «ОЄНЦДУМ», Канів, юннати
Всього коментарів: 0
avatar

Телефонуйте


(04736) 3-29-91

Гаряча лінія Канівського природного заповідника, на яку можуть звертатись громадяни у випадку: пожежі в лісі;
протиправних дій, що завдають шкоди природі (рубки дерев, полювання на звіра, збирання грибів, лікарських рослин, ягід); виявлення в природі поранених диких тварин.
Також бажаючі можуть отримати, за цим номером, інформацію стосовно законного перебування на території заповідника.

Останні новини:


[17.02.2022][екологічна просвіта]

Водно-болотні угіддя Канівщини: проблеми та перспективи їх вирішення.

[17.12.2021][екологічна просвіта]

Збережи ялинку

[16.12.2021][екологічна просвіта]

Діти канівських шкіл декламували слухачам радіо "Магніт" свої вірші, на тему збереження лісових красунь

[17.11.2021][ювілей]

Як Канівський заповідник відзначив День науки-2021

[04.10.2021][екологічна просвіта]

Всесвітній день захисту тварин.

Хмарка тегів :


Канівський природний заповідник Kaniv Nature Reserve первоцвіти баклан День Землі екологічна просвіта Ряст ущільнений Київський національний університет kanivbiosfera.at.ua Похмурий Дніпро Канів екологічна акція Не рубай ялинку! лісова красуня Збережи первоцвіти Меланчин потік Канівський заповідник квест Збережи ялинку! природоохоронна акція Вуж звичайний Дні науки флешмоб Міжнародна конференція природа